>

Raissa Aulia Salsabila Won 1st Place in The Business Presentation Sharia Economic Festival 6th competition

7be9e36cced06cb9c0d932bac1b01b2b.png

Congratulations to Raissa Aulia Salsabila for the extraordinary achievement of winning 1st place in the Business Presentation Sharia Economic Festival 6th competition! This achievement demonstrates Raissa's extraordinary skills and abilities in business presentations on the Islamic economy.

Business Presentation at the Sharia Economic Festival is a prestigious competition where participants present their business plans using an Islamic economic approach. This competition was held on March 14-19, 2023 which was held at Campus II of UIN North Sumatra. On the same occasion, Raissa was accompanied by Dr. Sti Maria Wardayati, M.Si., Ak.

This achievement also reflects Raissa's dedication and hard work in learning and applying sharia economic concepts in business. His success in winning this competition can be an inspiration for FEB UNEJ students to develop business ideas that are sustainable and in accordance with the principles of Islamic economics.

Congratulations again to Raissa on this achievement. Continue to hone skills and knowledge in the field of Islamic economics. Hopefully, this achievement will be the first step towards greater success in a business career towards Islamic economics. Keep up the enthusiasm and achievement!

Selamat kepada Raissa Aulia Salsabila atas pencapaian yang luar biasa dengan meraih juara 1 kompetisi Business Presentation Sharia Economic Festival ke-6! Pencapaian ini menunjukkan keahlian dan kemampuan Raissa yang luar biasa dalam presentasi bisnis ekonomi Islam.

Business Presentation pada Festival Ekonomi Syariah merupakan kompetisi bergengsi dimana peserta mempresentasikan rencana bisnisnya dengan menggunakan pendekatan ekonomi syariah. Lomba ini diadakan pada tanggal 14-19 Maret 2023 yang diadakan di Kampus II UIN Sumatera Utara. Pada kesempatan yang sama, Raissa didampingi oleh Dr. Sti Maria Wardayati, M.Si., Ak.

Pencapaian ini juga mencerminkan dedikasi dan kerja keras Raissa dalam mempelajari dan menerapkan konsep ekonomi syariah dalam bisnis. Keberhasilannya menjuarai kompetisi ini dapat menjadi inspirasi bagi mahasiswa FEB UNEJ untuk mengembangkan ide bisnis yang berkelanjutan dan sesuai dengan prinsip ekonomi Islam.

Sekali lagi selamat untuk Raissa atas pencapaian ini. Terus mengasah keterampilan dan pengetahuan di bidang ekonomi Islam. Semoga pencapaian ini menjadi langkah awal menuju kesuksesan yang lebih besar dalam karir bisnis menuju ekonomi Islam. Tetap semangat dan berprestasi!