>

FEB Lecturers and Students Got Grants for the 2023 Research Institute Village Student Service Program (PROMAHADESA)

409b63a42c2d9820acb769c41a8850ec.png

Congratulations to UNEJ FEB Lecturers and Students for their achievements in the Research Institute's Village Student Service Program. This achievement shows extraordinary dedication and contribution to providing tangible benefits to the people in the village through research and service.

The Research Institute's Village Student Service Program is a program that is very important in strengthening the relationship between universities and the surrounding community. In this program, lecturers and students work closely with villages in conducting research relevant to local needs and potential and providing solutions that can improve the quality of life of village communities.

This achievement not only strengthens FEB UNEJ's reputation as a faculty that actively contributes to community development but also has a real positive impact on the villages involved in the program. UNEJ FEB lecturers and students have shown their ability, creativity, and commitment to making a meaningful contribution to community service.

Congratulations and success always for FEB Lecturers and Students in their journey of service and research. Continue to innovate and positively contribute to advancing society and the nation.

More information : https://www.instagram.com/febunej/

Selamat kepada Dosen dan Mahasiswa FEB UNEJ atas prestasinya dalam  Program Pengabdian Mahasiswa Berdesa Lembaga Penelitian. Pencapaian ini menunjukkan dedikasi dan kontribusi yang luar biasa dalam memberikan manfaat nyata bagi masyarakat desa melalui penelitian dan pengabdian.

Program Pengabdian Mahasiswa Berdesa Lembaga Penelitian merupakan program yang sangat penting dalam mempererat hubungan perguruan tinggi dengan masyarakat sekitar. Dalam program ini, dosen dan mahasiswa bekerja sama dengan desa dalam melakukan penelitian yang relevan dengan kebutuhan dan potensi lokal serta memberikan solusi yang dapat meningkatkan kualitas hidup masyarakat desa.

Pencapaian ini tidak hanya memperkuat reputasi FEB UNEJ sebagai fakultas yang aktif berkontribusi dalam pengembangan masyarakat tetapi juga memberikan dampak positif yang nyata bagi desa-desa yang terlibat dalam program tersebut. Dosen dan mahasiswa FEB UNEJ telah menunjukkan kemampuan, kreativitas, dan komitmennya untuk memberikan kontribusi yang berarti bagi pengabdian kepada masyarakat.

Selamat dan sukses selalu untuk Dosen dan Mahasiswa FEB dalam perjalanan pengabdian dan penelitiannya. Terus berinovasi dan berkontribusi positif untuk memajukan masyarakat dan bangsa.

Informasi lebih lanjut: https://www.instagram.com/febunej/